dilluns, 14 de maig de 2012

PROJECTE D'ART


Com segurament ja sabeu pels vostres fills, l’últim artista que hem treballat  dins del projecte d’ART és en GUSTAV KLIMT. Hem explicat a les classes que era un pintor que li agradaven molt els petons, les carícies i les abraçades, a partir d’aquí ha estat molt fàcil i engrescador presentar part de la seva obra. Hem projectat diferents quadres,entre ells, Les tres edats de la dona, Bosc de bedolls, … i EL PETÓ.
Per aprofundir en el quadre del PETÓ, els nens d’I-4 i d’I-5 hem anat a l’aula de visual i plàstica d’ESO, on hem tingut l’oportunitat de veure i escoltar l’explicació de l’Elisa i de la Sara .Aquestes dues alumnes , juntament amb el seu professor, l’Anton, ens han explicat els passos que han seguit a l’hora de pintar aquest quadre. També hem tingut la sort de poder tocar diferents TEXTURES, i fer el joc de la gallineta cega.

Com veureu en les fotografies hem projectat imatges i dibuixos per treballar DIFERENTS EFECTES VISUALS. Gràcies a l’Anton, l’Elisa i la Sara, hem après molt tot jugant principalment amb la vista i el tacte!

Dins d’aquest projecte pretenem iniciar els nens en el món de l’ART, fomentant sobretot l’observació, el respecte i la sensibilitat  per tot el que ens envolta.

CLASSE DELS PIRATES

CLASSE DELS INDIS

CLASSE DELS DRACS

CLASSE DELS CAVALLERS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada